onsdag 14 april 2010

Bloggarna rapporterar..

...i nya tidningen Välkommen Hem. (Hur många tidningar finns det egentligen?)Under familjens Stockholmstripp snappade jag åt mig några tidningar i Pressbyrån för att mysa med på hotellrummet och detta blev en av dem. (Godis och tidning är obligatoriskt när man bor på hotell!)
Förutom en artikel om en av mina favoriter, Lisa Larsson, hade några av Sveriges inredning-bloggar fått tycka till om vad som ligger i luften just nu.

I princip alla bloggare gjorde mig mycket glad när de pratar om att vi måste återvinna mer, tänka mer miljömedvetet och inreda personligt. Blanda gammalt och nytt, följ inte minsta lilla trend utan hitta din personliga stil. Wilma like!
Följande bloggare var de tillfrågade: Emma Fexéus; Emmas blogg, Maria Soxbo; Husligheter, Sandra Stenberg; Inspirera Mera, Holly Becker; Decor8.

2 kommentarer:

Sandra | Inspirera Mera sa...

Ja, miljötänket har kommit för att stanna! Skulle kännas konstigt att gå tillbaka till det gamla slit och släng samhället. Nu går det iallafall åt rätt riktning.

Wilma sa...

Ja, verkligen. Och hoppas att vi överför ett nytt tänk till våra barn, kanske de kan göra smartare val än vi gjort emellanåt. :)