onsdag 18 augusti 2010

Intryck från Formex - del 2

Ni som brukar fara runt på en del inredningsbloggar har redan sett det mesta från trendutställningar, föreläsningar och annat så detta kommer jag inte upprepa här. Jag tipsar om bl.a. Simplicity, Trendenser, Henricks Tankegångar och Hello Tiger för dig som inte vet vart du skall surfa vidare.

Jag visar istället några produkter som nog kommer att välkomnas in i Wilma&friends-familjen.
(Återigen med lite taskig mobilkamera-kvalitet. Hoppas ni har överseende.)Ugglor! Jag verkar ha fått dille på ugglor, inredningsvärlden "tycker" att vi borde få dille på fjärilar, men nej, jag är inne på ugglor - så är det bara. Och dessa ljuvliga kuddar fångade mitt intresse, såklart ekologiska, såklart Fair Trade. Kanske hittar de in i hyllorna, vi får se!
Ok, det är fortfarande augusti, men i december kommer jag vilja ha denna "adventsljusstake", tillverkad av metallspill, lätt att fästa i på värmeljuset, använd ljuskoppar du redan har hemma. Hepp, världens snyggaste adventsljusstake, garanterat obrännbar.DIY-trenden (Di It Yourself) fortsätter, Frosta Designs virkset, Oddbirds gör-det-själv-kuddar och halsband kompletteras nu med ekologiskt stickkit från Erika Laurell. Höstmys!

2 kommentarer:

Helene Sivertsson sa...

Super söta ugglor. Jag gillar oxå ugglor. Så det kommer nog bli en sån snart. Helene Sivertsson

Wilma sa...

Härligt att ha en partner-in-crime ;)