lördag 16 januari 2010

Ekokläder är dyra kläder?

Nej, inte nödvändigtvis!
Det finns dyra ekokläder precis som det det finns dyra "vanliga" kläder.
(Vad nu definitionen på dyrt är...)
Ivarjefall, igår skulle garderoben uppdateras en smula och jag hamnade hos Indiska.
Ut kom jag med fyra ekoplagg. Ingen av dem dyra, ingen av dem "tråkiga". Bl.a. en stilren skjortklänning i svart och en snygg lång-t-shirt med härligt tryck - olika stilar för olika behov och tillfällen. Summa 600 kr! Dvs 150 kr/plagg. Nu var det rea på ett par grejer, men den dyraste - skjortklänningen kostade 349 kr.

Jag tycker att det verkligen har hänt massor på Indiska senaste åren. Oftast hittar jag massor där nu, och deras ekosortiment ökar ständigt. Stilen är varierad och det finns både mulitfärgat och uttrycksfullt, lugnt och sobert och allt där emellan. Wilma like!
Vad sägs om bilden ovan? Ingen "typisk" Indiska-bild, eller hur?

Schyssta eko-barnkläder har jag skrivit om tidigare, Blingo (som jag är återförsäljare för). Imorgon är det kickoff i Stockholm för vårens säsong, en kickoff som jag tyvärr inte kan vara med på. Premiären på nya kollektionen är nästa vecka och jag ser fram emot att få hem alla härliga färggranna ekoplagg.
Mer om det senare!

2 kommentarer:

HELLO TIGER! sa...

Mitt största problem med Indiska är att jag inte tycker att kläderna håller formen speciellt bra. I alla fall inte det som jag har köpt tidigare.

Jag håller med om att det hänt en hel del hos dem, vilket är roligt. Jag borde kanske ge deras kläder en chans till!

Wilma sa...

Hej,

Jag har inte handlat allt för mycket där tidigare. Men jag skall kolla in hur dessa inköp beter sig och lämna en rapport.

Jag hoppas att du har fel :)
/Wilma