fredag 28 augusti 2009

Samtal med Ernst

Nu är årets Formex-mässa över för min del och jag sitter och summerar och reflekterar, går igenom eventuella nya samarbeten och gläds över träffar med "gamla" bekanta.

Jag träffade även på Ernst på mässan (en ny bekantskap) och fick ett trevligt samtal med honom om miljövänlig heminredning.(Härom sistens hade han med Emosas härliga ullstenar i ett av programmen). Vi hann bland annat avhandla soffor, julpynt, slit-och slängsamhället och naturligtvis Ernst nya kollektion som lanserades på mässan.

Vi får se om den passerar nålsögat hos Wilma&friends.
Jag tycket bland annat mycket om Skuggljusstaken som verkligen visar vad Ernst kollektion handlar om: "Den stora kraften i den lilla lågan".


Visst är det något juligt över den? Vi konstaterade båda att vi är urless på fenomen som"guldig jul" "svart jul" osv som marknaden skapar för att vi skall återigen kitta upp oss på en ny uppsättning julgrejor, som naturligtvis är fel året därpå då det ju är en "vit jul" som gäller. Hos Wilma&friends kommer du aldrig att hitta de trendiga julprylarna, men kanske grejen som blir din favorit och som får komma fram år från år - som tillslut har en historia att berätta.
(Usch, känns nästan hemskt att prata om jul så här i augusti, men men...)

Bild: Ernst Krichsteiger

PS. I verkligheten är han alldeles normalflummig, och inte ens barfota. (Kanske skall jag vara lite besviken?) DS.

2 kommentarer:

Inspirera mera sa...

Det lät som ett trevligt samtal.
Kram Sandra

Wilma sa...

Visst gjorde det ;)
Trevlig helg och fortsatt lycka till!