tisdag 26 juli 2011

Bruno..

Säg hej till Bruno - vår nya familjemedlem!

Hastigt och lustigt blev familjen med husvagn i förra veckan och vi gjorde en premiärtur i sommar-Sverige. Ungefär så här såg det ut:

Toaletten i "Bruno" - en Polar 470 från 1979. Tapet och tvättställsmöbel i orginal. Jag gillar't!

Utefrukost i solen.
Plast är grejen i en husvagn, så bäst att välja bra, snygga och hållbara produkter. Djupa tallrikar från 70-talet. Melamim-muggar och plastassietter från Rice (som jobbar mycket med hållbar utveckling och schyssta villkor och produkter - Wilma like!)
Lekstuga från 1700-talet, vid Taxinge slott (kakbuffén överskattad, men fin omgivning). Numera hyser den en inredningsbutik, vilken miljö!

Läsa en bok, ta en kopp kaffe, äta upp kakan. I solen. Semester! Husvagnsmuggen är en present vi fått för flera år sedan, inhandlad på Åhléns om jag inte minns fel.

I Mariefred finns en smalspårig (60 cm!) gammal järnväg som trafikerades med ånglok. Vacker omgivning!


Även en kanon kan vara vacker. Detta en detalj på "Galten och Suggan", kanoner som står utanför Gripsholms slott (väl värt ett besök!)

Ett av loppisfynden vi gjorde efter vägarna. Denna 70-talskarott i emalj kommer att passa fint i Bruno! Min för endast en 20:a. På väggen bakom, planch från Keep Calm Gallery.

Nu börjar planeringen av höstens aktiviteter och nya sortiment hos Wilma&friends. Vi hoppas att ni vill fortsätta att följa oss och vår jakt på hållbar inredning och schysst design.
Fortsatt trevlig sommar till er alla så länge!

Inga kommentarer: