söndag 10 oktober 2010

Intryck Hem2010

Ett kort och intensivt besök på mässan har trots det genererat en del intressanta kontakter och möjliga nya produkter hos Wilma&friends. Mer om det längre fram.

I entrén kunde man ta del av trendutställningen Hitta hem (som även är året tema).
Temat handlar om att skapa en plats där vi kan vara oss själva, slappna av och uttrycka vår personlighet. I det trendiga hemmet finns det även plats för våra minnen, souvenirer, äkta hantverk och även det lite galna. (Wilma like! ;-) )


Japp, det skriver jag under på ;) Myrorna hade en stor monter där besökarna, förutom att handla second hand, även kunde delta i workshop och skapa något nytt av något gammalt.

Elle Interiörs bloggare Tiger Hellström (även med bloggen Hello Tiger) har inrett ett rum där hon vill visa upp att pyssel inte bara hör hemma på dagis. Ta något du redan har hemma och skapa något nytt av det. Lägg till prylar du verkligen gillar och du har skapat DITT hem och inte ett kataloghem. I förgrunden ser du ett gäng katter (från början sådana där dussinkatter som inte gör någon glad). Tiger har skapat helt nya katter genom att måla dem med griffeltavelfärg, fräckt va!I trendutställningen kunde man titta på de fina köksmodulerna tillverkade av återvunnet parkettgolv, läs mer om dessa hos Hållbar Inredning.

Inga kommentarer: