torsdag 29 september 2011

Jul...

...är mitt fokus idag. Det känns både långt långt borta och väldigt, väldigt nära. Beroende på hur man ser det. När man jobbar med försäljning är det nyss.
Har tittat på företagspaket sedan tidigare, och dessa skall vi lägga sista handen på den här veckan är det tänkt. Nästa utmaning är att förstå och planera för vad alla kunder vill köpa till jul.

En liten godbit som jag definitivt tror skall få flytta in på hyllorna är brevpressen Hugo som är bedårande söt. Tillverkad av Skeppshult och hållbar till tusen! Den här önskar jag mig i julklapp!
(Att min son heter Hugo gör ju inte saken sämre..)
Jag väntar ett tag med att säga God Jul, utan önskar er istället fina höstdagar med röda vackra löv som samlar sig i hoppvänliga högar på marken!

onsdag 14 september 2011

Ny tidning - Hemstilat

Snart lanseras ännu en inredningstidning i Sverige. Ja, det finns ju minst sagt en drös redan och finns det verkligen behov av ännu en tidning?
Ja - jag tror faktiskt det. Åtminstone om Hemstilat håller vad de utlovar, nämligen: "För dig som skapar stilen, inte kopierar den".  I slutet av september ser den dagens ljus och på deras Facebook-sida kan man redan nu se hur första omslaget ser ut.




Ser lovande ut, eller hur? Jag har höga förväntningar och hoppas att de infrias. Att man dessutom inleder med en av mina favoritinredare gör inte saken sämre.




fredag 2 september 2011

Formex

I år räcker tyvärr inte tiden till för allt som skall göras och inget Formex-besök kommer vi därför lyckas klämma in. Tack och lov finns det ju massor av andra som gör just det och rapporterar för fulla muggar.

Något jag hade velat se var Rekostylisternas utställning Pine and Dine som bland annat Frida på Trendenser bloggat om.

Extra roligt är också att duktiga Karin Elvy med glasserien Gripp har nominerats till Formex Formidable pris. Stort grattis!